נטייה מינית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

23/03/2010 | 21:30 | מאת: אלעד

בשנים האחרונות אני מתלבט בקשר לנטייה המינית שלי. מאז כיתה ז' אני צופה בפורנו של גייז. פורנו רגיל תמיד דחה אותי ואף פעם לא נמשכתי לנשים מבחינה מינית. עד השנה נמשכתי לנשים מבחינה רגשית אבל החלטתי להדחיק את זה כי לא ידעתי איך להתמודד עם זה שאני נמשך רגשית לנשים ופיזית לגברים. ממש לאחרונה הייתה לי התנסות עם גבר, לא סקס מלא, זה היה מאוד נחמד, אבל אני לא יודע מה לעשות עם הצד שנמשך לנשים ועד כמה כל אחד מהצדדים הוא שייך לי או שייך לחברה שהלבישה אותו עלי. אני מתלבט גם האם לשתף את ההורים שלי. אבא שלי פסיכולוג ושניהם מאוד ליבראלים, אבל אני גם לא יודע איך להגדיר את עצמי וגם אם כן אני לא יודע איך לעשות זאת. כיום אני בן 18 מסיים י"ב תודה רבה :-)

23/03/2010 | 22:54 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אלעד, לפי תיאוריך, אתה הומוסקסואל באופן חד-משמעי. אתה נמשך פיזית לגברים ומתגרה מסרטי פורנו של גייז. אף אזרת אומץ לעשות את הצעד הראשון בכיוון יחסי מין עם גבר ונהנית מכך. הזיקה הרגשית העזה בין גייז לבנות או נשים שכיחה מאוד בקרב גייז וכמעט לכל בחור או גבר גיי יש ידידת-נפש אחת או יותר: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=175 - ישנן אף נשים (סטרייטיות) שחלק גדול מידידי-הנפש שלהם הם גייז. אין פירושו של דבר שלא תוכל לפתח קשר רגשי עם גבר, אך הוא יהיה בעל גוון אחר מהקשר הרגשי והלא מיני שתפתח עם בנות/בחורות/נשים. את מסע היציאה מהארון בפני הוריך הייתי מציע לך להתחיל דווקא מהכרות עם בני נוער הומוסקסואלים באחת מקבוצות התמיכה של ארגון הנוער הגאה www.igy.co.il המודרכות ע"י אנשי מקצוע מתנדבים. גדלת בחברה סטרייטית, כמו כולנו, ואתה נמצא בגיל ההתבגרות, שבו יש חשיבות עצומה לקבוצת בני אותו גיל (peer group). כהומוסקסואל לא תוכל למצוא זאת בסביבה הטבעית שלך, שמורכבת מן הסתם מסטרייטים, ואילו בקבוצה של בני נוער גייז תוכל גם למצוא את התמיכה הדרושה וגם ללמוד מניסיונם של אחרים במצבך איך לצאת מהארון בפני הוריך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

24/03/2010 | 04:09 | מאת: אלעד

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים