שאלה בקשר לטיפול

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

20/03/2010 | 19:08 | מאת: לירז

הי כתבתי פה לא מזמן בקשר לאהבתי למטפלת... שאלתי היא כזו-האם אני יכולה לכתוב לדעתך מייל למטפלת (היא מרשה לי לכתוב לה מיילים בין הפגישות) על הרגשתי ועל הפנטזיות שלי לגביה? האם זה לא יפגום בקשר? האם זה לא ידחה אותה?

20/03/2010 | 19:57 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לירז, זה רעיון מצוין. המטפלת נתנה לך הזדמנות להתגבר על המבוכה שבפגישה האישית ואני מעודד אותך לנצל אותה. כל מטפל אמור להתמודד עם רגשות כאלה ולרתום אותם לצורכי הטיפול. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים