אהבה למטפלת

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

16/03/2010 | 21:24 | מאת: לירז

שלום, אני בטיפול שנתיים מרגישה לאחרונה אני מרגישה כמיהה למטפלת-חושבת עליה בימים ובלילות-מאוהבת בה ממש.זה כבר כמה חודשים אנחנו מדברות מאיפה זה מגיע וכ"ו..אני מרגישה שזה לא יורד.ויותר מזה אני ממש רוצה שהיא תרגיש כך.ונראה לי שיש מקומות שהיא גם מרגישה קצת ככה..אני בחורה צעירה היא מבוגרת (יכולה להיות אמא שלי).אני מרגישה שאני רוצה לשכב איתה ולהרגיש אותה. מה עושים? מה דעתך האישית? קראתי כאן הודעות קודמות בנושא אך משהו שם לא ריצה אותי.האם גם היא מרגישה כך?

16/03/2010 | 22:21 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לירז, זה בהחלט מסוג הדברים שאת צריכה ללבן אך ורק עם המטפלת שלך ולפי תיאורייך אתן בדרך הנכונה. לא משנה אם היא מרגישה כך או לא. מה שמשנה הוא (א) שהטיפול נועד לברר את רגשותייך שלך ולא את רגשותיה ו-(ב) שהאהבה הזו לא ניתנת למימוש בגלל המסגרת הטיפולית שיש לשמור עליה, כעת יותר מתמיד,כדי לאפשר את הטיפול בך. המקסימום שאני יכול להציע לך הוא להדפיס את פנייתך לפורום (ואם את רוצה, גם את תגובתי) ולהראות אותה למטפלת. בד"כ זה מינף את הבירור. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים