שאלה סטרייטית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/03/2010 | 20:36 | מאת: לילי

הי שאלתי אינה קשורה לפורום אך מתענינת בתשובתך המקצועית. אני בת 26 וחברה הכירה לי בחור בן22 (אנחנו דתיים פתוחים כיפה סרוגה) יש ביננו 4 שנים. הבחור מפקד בצבא וזה אחלה אך האם לדעתך זה לא פער משמעותי במקומות בהם אנו נמצאים-אני סיימתי תואר ראשון- הוא באיזשהו מקום לא התחיל את חייו עדיין. האם קשר כזה יכול להוביל לחתונה?

08/03/2010 | 23:06 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לילי, כמו שאת בטח מבינה, אני חילוני ואני טורח לציין זאת משום שההתייחסות לשאלה אם קשר מסוים יכול להוביל לחתונה היא, בין היתר, שאלה תלויית-תרבות. אינני יודע באיזו מידה קשר שבו האישה מבוגרת מבעלה בארבע שנים הוא נורמטיבי בחברה הדתית. מבחינה פסיכולוגית גרידא, אינני רואה בכך כל בעיה. אני מכיר מקרים רבים שבהם חברות ורעיות של סטודנטים לרפואה, למשל, ובוודאי של מתמחים ברפואה ובפסיכולוגיה הן המפרנסות העיקריות עד שהבעל מסיים את לימודיו. אם יש ביניכם שפה משותפת ואהבה, אינני רואה כל מניעה לקשר כזה, ואף למימושו בצורת נישואין, ככל שמדובר במישור הפסיכולוגי גרידא. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים