האם לא עדיף במקום לתמוך

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/03/2010 | 15:03 | מאת: רוני

בכאלה, להמציא איזה כדור או זריקה? כמו שיש כדרים לדיכאון, למשל. או להשקיע בחינוך, שדברים כאלה יפסיקו להיות בראש הנוער?

08/03/2010 | 21:01 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רוני, לא ניתן לשנות לא את הזהות המינית ולא את הנטייה המינית (מין האובייקט אליו האדם נמשך) לא בצורה פסיכולוגית ובוודאי שלא ע"י טיפול תרופתי. העזרה הפסיכולוגית הניתנת במקרים כאלה היא סיוע לאדם להשלים עם נטייתו וזהותו המיניות. ניסיונות לשנות את אלה באמצעות טיפול פסיכולוגי היו כה מזיקים עד שהם נחשבים עבירה על כללי האתיקה המקצועית. הדבר היחיד שניתן לעשות ע"י טיפול תרופתי הוא להפחית את הדחף המיני (לא את האובייקט שאליו האדם נמשך) וטיפול זה שמור למי שמסוכן לחברה (בעיקר אנסים או פדופילים שאינם שולטים בדחפיהם). בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

14/03/2010 | 20:22 | מאת: חסוי כמובן

http://www.youtube.com/watch?v=PooEhBxh0NY

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים