שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

06/03/2010 | 19:52 | מאת: תמי

הי שבוע טוב, ראיתי כאן שרשור בנוגע למטפלת שנמשכת למטופלת.רציתי לשאול בעניין..האם כאשר מטפלת מרגישה כך לרוב היא באמת תחתוך את הקשר? הרי כולנו לעיתים מרגישים מגוון רגשות-כלמור האם ישנה אפשרות להשאר בתוך קשר כזה-עם הרגשות כאלו?

07/03/2010 | 15:32 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום תמי, לפי ניסיוני, הסכנה קיימת בכיוון ההפוך, דהיינו, שמטפלים לא פוסלים את עצמם מלטפל במטופלים שבהם צפויה בעייתיות גדולה מדיי בקשר הבין-אישי. רוב המטפלים יעדיפו להמשיך בטיפול, להערכתי. המצב הרצוי הוא שהם יעבדו בתוך הטיפול ובהדרכה על הטיפול את מה שקשור במשיכתם המינית למטופל ואני חושש שהמצב המצוי הוא שהנושא אינו זוכה לעיבוד מספיק והטיפול ממשיך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים