מידת רגישות של גיי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

28/02/2010 | 17:11 | מאת: שלי-שם בדוי

שלום ד"ר גידי רציתי לדעת בבקשה אם אפשר, האם לגיי יש רגישות שונה משל גבר סטרייט? השאלה שלי התעוררה עקב סיפור שלי עם בחור גיי שהייתי בידידות נחמדה איתו(עזר לי המון ואהבתי אותו עד מאוד) ויתכן שפגעתי בו או הבהלתי אותו כי נסחפתי קצת והייתי אגרסיבית תוך שיחת טלפון. הקשר נותק, כעת מתעקש לשמור מרחק וזה די מעציב אותי ורוצה לנסות להתנצל או להגיע למצב של הדברות. על פניו אני די חוששת שהוא חד משמעי ופגוע או מבוהל...אך חשבתי שאם הוא די רגיש, אולי יש דרך נעימה להראות לו שזה לא היה מכוון או סוג של חרטה. תודה וחג שמח.

03/03/2010 | 11:28 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום שלי, גייז הם לא אנשים שונים מהותית מסטרייטים פרט לנטייתם המינית. לדעתי, במצב שאת מתארת רצוי קודם כל לשאול אם פגעת בו ואם כן, להתנצל ולדלל מעט את הקשר, לפחות בתקופה הקרובה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

03/03/2010 | 11:55 | מאת: שלי

ורגיש ואיש טוב אבל כן, כפי הנראה פגעתי בו והבהלתי אותו בהסחפות הרגשית שלי, הייתי קצת אגרסיבית ונשמעתי לא נעים וגם אמרתי דברים. אני נותת מרחב וכרגע לא עושה דבר עד "יעבור" זעם, במידה ונתראה בקרוב אבחן את התנהגותו כלפיי ואם לא-אולי אתנצל בדרך מסויימת ונראה. תודה ויום טוב,

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים