משהו נוסף

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

25/02/2010 | 13:38 | מאת: יורי

רק רציתי שתדה שאיני חרד פשוט רוצה לדעת איפה אני נימצא. ולמה כתוב בגוגל: משיכה מינית עיקרית או בלעדית לבעלי חיים. וכמובן שאין לי את זה

25/02/2010 | 14:53 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יורי, קראתי את שתי הודעותיך החדשות ועל סמך ההבהרות הנוספות, לא נראה לי שאתה ממש סובל מזואופיליה. עם זאת, לאור פניותיך הרבות בנושאים שונים, נשמע שדברים רבים מטרידים אותך ועל כן הייתי ממליץ לך בחום לפנות לאיש מקצוע מתחום בריאות הנפש שיקשיב לטרדותיך ותהייה לך כתובת אנושית קבועה, פנים אל פנים, לפנות אליה - ולא רק התייעצויות נקודתיות בכל מיני דברים ספציפיים בפורומים באינטרנט. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים