זהות מינית.

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

22/02/2010 | 12:02 | מאת: שמעון.

אני רוצה שתפנה אותי בבקשה לפסיכולוגים שיכולים לעזור בנושא של זהות מינית,תודה...

22/02/2010 | 13:36 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום שמעון, אין באפשרותי להמליץ על מטפלים במסגרת הפורום בגלל איסור פרסום. עם זאת, כל פסיכולוג אמור להיות מסוגל לטפל גם בנושא הזה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-frinedly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים