נטיה מינית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

18/10/2005 | 08:04 | מאת: ore

אם בני בן 21 מגלה משיכה לבנים , אבל לא רוצה להגדיר את עצמו כהומוסקסואל וגם טוען שהוא לא פוסל בנות, אזאי : 1. יש דרך לעזור לו לאמץ התנהגות מינית סטרייט ? 2. אם כן, איך מתחילים : סקסולוג,פסיכולג,סרוגייט, שיחות עם ההורים ? 3. מוכרים מקרים של גברים אשר, למרות נטייתם להומוסקסואליות, בחרו בהתנהגות סטרייט ? בזכות מה : תמיכה מקצועית, תמיכה חברתית, מוטיבציה אישית ?

18/10/2005 | 12:33 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ore, אם בנך אינו מבקש עזרה פסיכולוגית, לא יהיה זה נבון ויעיל להפנותו אליה. הדבר עלול להתפרש כדחיפתך אותו לכיוון הסטרייטי, מה שעלול לעורר בו התנגדות. בהחלט יש לי ביסקסואלים נשואים רבים בטיפול, אשר לפחות כשהם נישאו נמשכו גם לנשים. לא ניתן להכחיד את משיכתו של בנך לבני מינו והשאלה היא האם יש בו משיכה מינית כלשהי לנשים. אם אין, לא ניתן ליצור יש מאין, ואז סירובו של בנך לקבל את עצמו כהומוסקסואל הוא הנושא הראוי לטיפול פסיכולוגי, במידה ובנך ירצה לפנות לטיפול כזה. הכיוון צריך בכל מקרה להיות טיפול פסיכולוגי גיי-פרנדלי ולא מגמתי, שאת הפנייה אליו ייזום בנך. סקסולוג עוסק בהפרעות בתפקוד המיני, ואין זה המקרה אצל בנך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

19/10/2005 | 06:14 | מאת: ore

הנה תרחיש מסוים: יש מצבים, גם אצל גברים רגילים, בהם יש משיכה מינית רגילה לגמרי לנשים, אבל בשל תיפקוד מיני לקוי ( חוסר זיקפה, שפיכה מוקדמת ) הם נרתעים מלקיים יחסים עם נשים כדי לא לספוג " בושות ".בשל מבוכה הם לא פונים לטיפול סקסולוגי ומתמודדים לבד עם קונפליקט בין משיכה לנשים והפחד להכשל. ואז, בנסיבות מסוימות, הם עשוים לנסות עם גברים, כי אולי הכשלון פחות צורב או שהם לא נדרשים להיות אקטיבים ( החודרים ). מכאן שאילתי: האם בעיה בתפקוד המיני לא יכולה להוביל נער לנסות זהות שונה ? כי אז אולי הטיפול המוקדם בבעיית התפקוד היה מונע את ההרפתקה המינית ?

21/10/2005 | 23:33 | מאת: הורה

שלום ד"ר רובינשטיין, 1. בני בן ה-21 חשף לפנינו ( ההורים ) שיש לו משיכה לבנים ואפילו יש לו חבר. בבית יש לנו עוד 3 בנות :18, 15, 8. האם מומלץ או לאו שידעו על האח הגדול ? תלוי בגילן ? הדבר עלול להשפיע על מיניותן ? 2. כיצד מתרחשים יחסי המין בין הומוסקסואלים ? אחד אקטיבי והשני פסיבי באופן קבוע ? או שהם מחליפים תפקידים ? 3. האם קיימות בדיקות רפואיות אשר ימדדו קיום המשיכה המינית למין זה או אחר ? תודה .

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים