מבולבל קצת...

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

21/02/2010 | 21:30 | מאת: מבולבל 25

אני בחור בן 25 נמשך לנשים בגילי וגם יותר מבוגרות ,אך עדין אני לעיתים נמשך לבנות 13-14 שנראות לטעמי דיי טוב לגילם כמובן שאיני חושב לעשות משהו בנושא, פשוט אני דיי מבולבל כי אני מפחד שזה סוג של פדופיליה.. האם מבחינת הדיאגנוזה משיכה לבנות 13-14 זוהי פדופיליה? או שזהו משיכה טבעית לגמרי מאחר ויש להם סימני בגרות ברורים? האם אני לא אמור להפסיק להמשך לנערות צעירות מאחר ואני מתבגר עם השנים? אשמח לתשובה

21/02/2010 | 21:47 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מבולבל, הקריטריונים לפדופיליה הם: 1. פנטזיות של עוררות מינית חזקה, דחפים מיניים או פעילות מינית עם ילדים/ות בני/ות 13 ומטה, הנמשכים לפחות חצי שנה. 2. האדם פעל לפי דחפים מיניים אלה, או שהדחפים או הפנטזיות גרמו לו מצוקה או קשיים בין-אישיים. 3. האדם עצמו הוא בן 16 לפחות ומבוגר לפחות ב-5 שנים מהילדים שהוא נמשך אליהם. מבחינה טכנית אתה עונה על הקריטריונים הנ"ל, אך שים לב שגם מצוקה ממשיכה בלתי ממומשת מהווה את אחד הקריטריונים. במקרה כזה, כאשר יש ביטחון שלא תגשים את הפנטזיות שלך, מטרת הטיפול צריכה להיות הפחתת האשמה וחוסר הנוחות בקשר לכך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

22/02/2010 | 17:59 | מאת: מבולבל 25

רגע אני מציין שאני נמשך בעיקר לבנות גילי שהן 18-40 בערך. אני דיברתי על נערות בנות 13-14 שהן מפותחות יחסית לגילן ונראות כמו בנות 17 אז אם לא זהיתי גיל זה אומר שאני פדופיל ? אני עדין מבולבל...

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים