ערב טוב

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

18/02/2010 | 20:40 | מאת: ליאת

שלום ד"ר גידי, רציתי לשאול עוד שאלה-האם לדעתך לכתוב מייל למטפלת-אחת לשבוע כי אני מרגישה צורך עז- האם זה טוב? זה במסגרת הטיפול -היא אמרה לי שאני יכולה והיא רק תכתוב שהיא קראה. האם זה טוב לדעתך?

18/02/2010 | 21:05 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ליאת, אלה דברים שבאופן חד-משמעי צריכים להיות נידונים אך ורק בינך לבין המטפלת שלך ואני מבין שכך גם נעשה. כל התערבות של גורם שלישי בטיפול רק תפריע. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים