שלום

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

16/02/2010 | 22:29 | מאת: ליאת

שלום ד"ר גידי. אני בטיפול כבר שנה וחצי מאד מחוברת למטפלת. מפחיד אותי בזמן האחרון לחשוב שאני הולכת יום אחד להפרד ממנה-היא כל כך יקרה לי ומשמעותית בשבילי - אנחנו בכלל לא מדברות כרגע על סיום הטיפול. אבל אצלי זה עובר בראש , כבר עברה שנה וחצי והיא נעשתה חלק כל כך מרכזי בחיי הקשר איתה. מה אתה חושב?

16/02/2010 | 23:23 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ליאת, כשאין לנו כלום, אין לנו מה לאבד אבל אנחנו בדיכאון. כשיש לנו אוצר, אנו חוששים לאבדו ונמצאים בחרדה, וכך נראה לי המצב שאת מתארת. זכית בקשר טוב עם מטפלת. אני לא חושב שטיפול צריך להימשך בהכרח כל החיים, אבל לפחות כשאבים אליי לטיפול המטופל הוא זה שמחליט לבוא לטיפול והוא זה שמחליט לעזוב ואני לא משכנע לא לכאן ולא לכאן. אינני רואה סיבה שהמטפלת תפסיק את הטיפול ואת לא חייבת להפסיקו כל עוד טוב לך בו. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים