התבגרות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

15/02/2010 | 23:13 | מאת: יוגב שם בדוי

היי גידי:) אם בהתחלה יש עוררות מינית כאשר הפוריות המינית מוכנה אצל גברים ונשים, ומחפשים סקס, ולאחר מכן מתבגרים והרגש/הנפש מבקשת לצאת אחוצה ולאהוב אדם אחר, אז השלב הבא אחריו בבגרות זה רצון להביא ילד?

16/02/2010 | 00:29 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יוגב, אתה מתאר את השתלשלות העניינים המקובלת בחברה, אבל יש לה צורות רבות והדברים אינם חייבים להתרחש ממש לפי הסדר שתיארת. יש אנשים שזקוקים לתקופה ארוכה יותר של רווקות לפני שהם מרגישים צורך בילד. יש כאלה שפועלים ממש בסדר שתיארת. יש זוגות שחיים יחד כמה שנים לפני הנישואין לפני שהם מחליטים להינשא ולהקים משפחה. נשמע לי שאתה צעיר וקצת מבולבל (וזה בהחלט טבעי ונורמאלי) ואתה מחפש סדר בעולם. המציאות היא הרבה יותר מורכבת ועם השנים תלמד להכיר אותה ולהתמודד איתה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

16/02/2010 | 16:11 | מאת: יוגב שם בדוי

הכוונה שלי יותר היא, אם יש שליטה בזה בכלל?, או שיום בהיר אחד בן אדם בין אם הוא אישה,גבר,הומו,לסבית מרגיש, חש שהוא זקוק להביא ילדים?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים