אמון או בגידה?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

10/02/2010 | 14:28 | מאת: אלמונית

שלום, האם לדעתך אישה שנשואה לכאורה באושר- אם היא צופה בסרטים של לסביות -לא פונוגרפים אלא סרטים בעלי זהות מינית לסבית כי זה מעניין אותה וכי יש לה משיכה מסוימת לצד הזה, והיא צופה אוקוראת תכנים כאלו מבלי שבעלה יודע-האם זה נקרא בגידה? למרות שאין מעשה רק -התעסקות עם תכנים כאלו..?

10/02/2010 | 20:13 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אלמונית, לפי ערכיי האישיים והמקצועיים, כל מה שאינו מעשה ונכלל במחשבות ובפנטזיות אינו מהווה בגידה. הנושא גם לא נראה לי קשור לנטייה מינית. באותה מידה, "מותר" לך ליהנות מהסתכלות על גברים שמושכים אותך ואני בטוח שגם בעלך מרגיש משיכה לנשים אחרות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים