שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

05/02/2010 | 23:58 | מאת: יורי

שלום לגבי אוננות גבר סטרייט יכול לאונן גם על בן פשוט הוא לא יעשה זאת האם זה נכון? להמון מחברי עומד האיבר מין על סצנה של מין אורלי האם זה טבעי כמובן בת לבן ?

06/02/2010 | 10:58 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יורי, לא רק שגבר סטרייט לא יאונן על בן, אלא הרעיון כלל לא יעבור במוחו ואם מישהו יעלה בפניו רעיון כזה, רוב הסיכויים שהוא יחוש משהו שבין אדישות וגועל. בהנחה שחבריך סטרייטים, יש להם זיקפה למראה מין אוראלי בין אישה וגבר בגלל האישה ולא בגלל הגבר. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים