כשלון פתרון תסביך אדיפוס והשפעה על זהות מינית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

17/10/2005 | 22:42 | מאת: זיגמונד

מחפש חומר מקצועי בנושא

18/10/2005 | 04:57 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום זיגמונד, אני ממליץ לך לקרוא את הספר Sexual Orientation AND Psychoanalysis: Sexual Science AND Clinical Practice של Richard C. Friedman AND Jennifer Downey בהוצאת Columbia University Press. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים