שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

27/01/2010 | 23:27 | מאת: שםבדוי P:

אני בת 17 מאזור המרכז ומחפשת פסיכולוג נוער. אתה מקבל מטופלים? אם לא, יש לך אולי מישהו שתוכל להמליץ לי עליו?

28/01/2010 | 09:09 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, אני אינני מטפל בבני נוער ולצערי, אינני יכול להמליץ על מטפלים פרטיים מעל גבי הפורום שאיננו במה מסחרית-פרסומית. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים