להיות איתה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

27/01/2010 | 21:16 | מאת: ליאת

הי ערב טוב תודה על תשובתך. אני מפחדת שהמטפלת תתעצבן כי אולי זה תכנים שקשורים לקשר שלנו מה שאני רוצה לשלוח לה. בכלל יש לי תחושה של כל הזמן רצון לשכב איתה ,אני נמשכת לשתי המינים. קשה לשבת מול אדם ולהרגיש שאתה רוצה להרגיש את גופו ושפתיו. למרות פערי הגילאיים ביננו...

28/01/2010 | 09:05 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ליאת, כל מה שאת מרגישה כלפי המטפלת הוא נורמאלי וטבעי. מטפלים נתקלים בתגובות כאלה השכם והערב, אמורים להכיל אותן ולהתמודד איתן. יתר על כן, יש חשיבות מיוחדת לעיבוד רגשות אלה בטיפול. אני בטוח שהמטפלת שלך לא רק שלא תיפול מהכסא כשתקרא את המייל שלך, אלא אפילו תשמח שהגעתן לשלב הזה בטיפול. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים