שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

26/01/2010 | 22:07 | מאת: ליאת

שלום, רציתי לשאול האם לגיטמי לשלוח מייל לפסיכולוגית שלי עם קישור למשהו שממש חשוב לי שהיא תצפה בו ביוטיוב. זה קשור לטיפול. אני פוחדת שהיא תתעצבן עלי.. מה אתה חושב?

27/01/2010 | 01:16 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ליאת, שלחי לפסיכולוגית שלך את הקישור. אין מצב שהיא תתעצבן מזה. בנוסף לכך, כן הייתי מציע לך לכתוב במייל או לומר לה בעל פה את חששותייך. החשש הזה לא להרגיז את מי שאמור לעזור לך מאוד משמעותי לטיפול וחשוב לעבדו רגשית. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים