פערי גילים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

25/01/2010 | 08:01 | מאת: דניאל

שלום אני בחור גיי בן 39 והתחלתי לצאת עם בחור בן 19. למרות שאין מניעה חוקית לזה שנצא ביחד ולמרות שהוא בחור לעניין יש לי ספקות לגבי סיכויי ההצלחה מקשר עם הפרשי גילאים כאלו. מצד שני אני לא חושב שרק הגיל הוא משמעותי ויש קריטוריונין רבים נוספים שמשחקים תפקיד כמו בשלות רצינות אופי ...שיקול נוסף שקיים אצלי הוא ?מה יגידו אחרים? על זה שאני יוצא איתו. אשמח לשמוע מה דעתך בעניין. תודה

25/01/2010 | 10:16 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום דניאל, אני ממש לא רואה שום בעיה מהותית בהפרשי הגילים. הפרשי גילים גדולים כאלה אכן שכיחים הרבה יותר בקרב זוגות גברים מאשר בקרב זוגות סטרייטים. אני בטוח שאתם משלימים זה את זה בצורה נפלאה. מה יגידו? אם תתחיל להתייחס לשאלה הזו בנושא זה ובנושאים אחרים לא תצא מזה ויהיו לך חיים מאוד מצומצמים, וחבל! לא פשוט לשים פס על מה שיגידו (כמובן יש הבדלים בין-אישיים, יש כאלה שיותר קל עבורם ויש כאלה שמאוד קשה להם להתנתק מהשאלה הטיפשית הזו). אני מאחל לכם חיים משותפים מהנים ואולי בכוחות משותפים תצליחו להתעלם מהשאלה מה יגידו. זה שיקול זר ובלתי רלוונטי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים