אמא של

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

16/10/2005 | 12:15 | מאת: רונית

הבן שלי בן 3 ויש לי עוד ילדה בת 6. הבן אוהבת ללבוש את הבגדים שלה ומתעקש להתלשבש כמו ילדה. זה נורמלי? ועוד לידע כללי, האם הומוסקסואליות היא מולדת או שהיא נרכשת ממספר סיבות (אנא פרט ם כן) תודה

16/10/2005 | 14:30 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רונית, מחקרים מצביעים על כך שהומוסקסואלים בוגרים רבים אופיינו בילדותם ע"י התנהגות הפיכת-מין, בעיקר התנהגות נשיית בקרב בנים. כך שעדיף שתהיי מוכנה לתת לבנך את התמיכה שיזדקק לה, אם וכאשר יסתבר שהוא הומוסקסואל. אין עדיין מסקנות חד-משמעיות בדבר הגורמים להומוסקסואליות. בסוף שנות התשעים נראה היה שנמצא גן הומוסקסואלי, אך כעבור מספר שנים הסבר זה הופרך ונערכים מחקרים רבים נוספים בנושא כל הזמן. מבין התיאוריות הפסיכולוגיות, טענות התיאוריה הפסיכואנאליטית נמצאות בהתאמה הטובה ביותר עם זכרונותיהם של הומוסקסואלים על משפחותיהם, יחסיהם עם ההורים והיחסים בין ההורים לבין עצמם. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.gidi.home-page.org

17/10/2005 | 05:18 | מאת: רונית

תודה על התשובה. תוכל בבקשה לפרט או להפנות אותי ליותר מידע לגבי השפעות היחסים במשפחה על התופעה? שוב, המון תודה. רונית

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים