האם אדם יכול להיות ביסקסואל?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

23/07/2005 | 14:31 | מאת: בי סקסואלית ?

האם יכולה להיות משיכה מינית לשני המינים? כל חיי כולל הבוגרים הייתי עם גברים לפני מספר שנים הכרתי בחורה לסבית וחיינו ביחד מספר שנים כמובן כל חברי ומשפחתי ידעו .חיינו חיים חברתיים ומשפחתיים מלאים לטוב ולרע.לפני שנה ניפרדנו והיום מאוד קשה לי להגדיר את עצמי כמובן בשביל עצמי.מאז הפרידה הייתי רק עם גברים.כיום אני מרגישה שאני רוצה להיות עם גברים. מה זה ביסקואליות והאם באמת קיים כזה דבר.

23/07/2005 | 15:27 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, אדם בהחלט יכול להימשך לשני המינים. בעצם, לפי התיאוריה הפסיכואנליטית כולנו יצורים דו-מיניים, אלא שאצל רוב האנשים המשיכה למין האחר חזקה ומודעת יותר והמשיכה לבני אותו מין חלשה יותר ומודחקת. ביסקסואלים, הנמשכים לשני המינים, אכן נתונים ללחץ כפול (א) בחברה הסטרייטית על משיכתם לבני מינם ו-(ב) בחברת הגייז המאשימה אותם בהדחקת ההומוסקסואליות הבלעדית כביכול שלהם. החוקרים מצביעים על רצף בן 7 דרגות הנע מהומוסקסואליות מוחלטת להטרוסקסואליות מוחלטת כשבין שני הקצוות דרגות שונות של ביסקסואליות. בעזרת ייעוץ מקצועי מתאים ניתן להתגבר על שני סוגי הלחצים שהוזכרו, לממש את המשיכה לשני המינים ולצאת, בסופו של דבר, אדם עשיר יותר ופחות מבולבל: http://www.zarut.com/shrink-friendly/a11.asp בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים