בעיה עמוקה עם חבר

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

20/01/2010 | 16:43 | מאת: שי

שלום לך דר יוגב יש לי בעיה גדולה אולי לא בעיה אבל יותר בכיוון של פיתרון סיכסוך והייתי רוצה להיפגש או איתך או שתמליץ לי על מישהו מקצועי כי את כל הסיפור יהיה קשה לי לכתוב כאן באטר ועל רגל אחת יהיה קצת מסובך אני צריך מישהו שיעזור לי באמת אני בצוקה גדולה עם החבר שלי שאני מאוד מאוד מאוד אוהב ולא יכול ולא רוצה לוותר עליו אשמח באם תוכל לחזור אליי בהקדם ההפשרי כי לא בטוח שאוכל להחזיק מעמד תודה רבה

20/01/2010 | 19:33 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום שי, אינני יודע איך בדיוק לחזור אליך. התקשר אליי לטלפון המופיע באתר הבית שלי, שכתובתו מצוינת בסוף ההודעה ואשמח לקבוע לך פגישה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים