הורות הומולסבית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

18/01/2010 | 12:28 | מאת: מתעניין

שלום ד"ר גידי רובינשטיין, האם קיבלת את השאלה ששלחתי אליך בנושא זה? תודה ויום טוב!

18/01/2010 | 13:25 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

22/01/2010 | 14:49 | מאת: מתעניין

ד"ר גידי רובינשטיין שלום, אני שולח את השאלות פעם נוספת. לאחרונה, ישנו גידול עצום במספר התאים המשפחתיים האלטרנטיביים, וביניהם גם באלו החד מיניים. שאלותי הן אלו: 1. האם התפתחותם האינטלקטואלית, המנטלית והרגשית של ילדים שהוריהם חד מיניים (הומואים או לסביות) אכן תקינה לחלוטין ולא נמצא שום הבדל בינם ובין ילדים שהוריהם הטרוסקסואלים (משפחות "נורמטיביות")? 2. התיאוריה הפסיכואנליטית דנה רבות בחשיבות האם בעת גדילת הילד ובנחיצותה להתפתחותו התקינה, בעוד שהאב לעומת זאת, משמש כמעין נוכח נפקד. האם יש בכך כדי להסיק על בעייתיות מסוימת שקיימת במשפחות בהן שני ההורים הם גברים הומוסקסואלים? והאם ילדים לזוגות לסביות אינם חשופים לבעיות אלו? תודה ושבת שלום!

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים