שלום דוקטור יש לי שני שאלות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

23/12/2009 | 07:32 | מאת: מבולבל

הראשונה. אני בן 22 כרגע כאשר אני מאוננן ברוב הגדול של המקרים בשנים הארונות אני מוצא את עצמי מגורה יותר מגברים כאשר אני מאוננן, אני מדבר על הרוב של המקרים כאשר אני מאוננן, למרות תמיד אני מתחיל קודם לנסות לאוננן על אישה, אני יכול לנסות לאוננן דקות ארוכות על נשים ולא להצליח אך מייד להצליח אם גברים. השאלה שלי נניח וקיימות שני המשיכות, האם יכול להיות שבעתיד זה ישתנה ואני יגורה יותר מנשים כאשר אני מאוננן? והשאלה השניה, לפי המצב הנוכחי האם הסיכוי גבוה יותר שבתעתיד אני ידחיק לגמרי את משיכתי לנשים ומאשר שוב ימשך לנשים יותר? ושאלה אחרונה, האם המערכת הזאת יכולה לזהות את מי שמתארח בפורום? האם מי שמתארח בפורום נשארים אצלו סימנים של מי שהיה פה?

23/12/2009 | 10:00 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מבולבל, העובדה שאתה מצליח להגיע לפורקן מפנטזיה על גברים ולא על נשים מעידה על כך שהמשיכה שלך לגברים יותר חזקה מהמשיכה שלך לנשים. אין דרך "מדעית" לדעת מה יקרה בעתיד. מניסיוני בטיפול בביסקסואלים, ברוב המקרים דווקא המשיכה לגברים היא זו שמתחזקת עם השנים על חשבון המשיכה לנשים. המערכת יכולה לזהות האם מספר הודעות מגיעות מאותו מחשב. כדי לזהות אותך אישית יש צורך בהפעלת המשטרה וצעד כזה ננקט לעיתים נדירות מאוד, בעיקר במקרים של חשש ממשי להתאבדות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

23/12/2009 | 14:20 | מאת: גגג

ועוד משהו אם מוחקים את הקוקיס מהדפדפן עדיין האתר יכול לזהות אותי?

24/12/2009 | 11:38 | מאת: מישהו

שאלתי האם יכול להיות שהמשיכה שלי לנשים תדחק עד לרמה שאני יכול להיות הומו

24/12/2009 | 15:58 | מאת: אלי

ואם אני מצליח גם על נשים וגם על גברים זה בהכרח אומר שאני ביסקסואל

26/12/2009 | 11:10 | מאת: יוגב

היי מבולבל עצם זה שאתה שואל כאלו שאלות מעידות דוקא שאתה כבר כמעט יודע את התשובה עליהן. אני ממליץ לכל אדם שלא סגור על נטייתו המינית לצפות בפורנו ולהחליט, כמובן שגם במציאות יש לבדוק, זו דרך מצוינת לדעת מה עתיד להיות,ככה אני גיליתי את עצמי עוד שהייתי בן 5, למרות שבגילאים האלו זה יכול לזעזע. היתה כתבה בחדשות ערוץ 2 בה נאמר שאינטרנט איננו באמת אנונימי לחלוטין, ולכן שאני רוצה לכתוב דבר מה אישי במיוחד-אני "כותב למגירה" וקורא לאחר זמן מה שוב, אני מוצא את זה כיעיל במיוחד. שיהיה לך באמת בהצלחה מכל הלב.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים