דבר קצת מוזר

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

16/12/2009 | 17:22 | מאת: יעל

חברה שלי בת 26 לובשת תמיד 2 זוגות תחתונים וכשאני שואלת אותה למה אז תמיד יש לה אותה בדיחה - בשביל שלא יכנס לשם רוח.למה היא עושה את זה

16/12/2009 | 19:27 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יעל, אפשר לשער כל מיני השערות לגבי מנהגה של חברתך, אך אין לנו די פרטים והעיקר, היא לא פנתה אלינו. מה שמעניין הוא מדוע את, כמי שנתקלת באותה תשובה כל הזמן, שבה חברתך בעצם מבהירה לך שאינך רוצה לחלוק עימך את סיבותיה, ממשיכה לשאול אותה דבר שכנראה מציק לה. מדוע לא תכבדי את גבולות הפרטיות שלה? בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים