בעיה מאוד מאוד קשה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

15/10/2005 | 12:10 | מאת: גיא

אני ילד בן 11 וניראה לי שאוני הומו ואני לא רוצה להיות הומו אני חושב רק ורק על בנים אבל אני חושב ליפעמים על בנות (פעם ב....) מה עושים ומה אני????

15/10/2005 | 12:52 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום גיא, אני מציע לך לקרוא את תשובותיי למתן ולרוי ששאלו את אותה שאלה במילים אחרות ביממה האחרונה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים