לחץ במיטה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

14/10/2005 | 16:41 | מאת: יניב

שלום,שמי יניב ואני בן 27 , אני בטוח ב99 אחוז בנטייתי המינית אבל מתעוררת אצלי התלבטות קשה אחרי קיום יחסי מין.אני בארון. הדחקתי את נושא הנטייה המינית עד לגיל 25 אבל ידעתי שאני נמשך לגברים פשוט חייתי בהכחשה עד שפשוט משהו נשבר בפנים,נכננסתי לאתר הכרות וקבעתי פגישה עם זוג בני 29. במיטה נהנתי מאוד מהתנוחות והסקס אבל כל הזמן הייתי בלחץ שמשהו לא בסדר.ולא הייתי מגיע לפורקן מיני לעומת הזוג. לאחר שהגעתי לביתי הייתי מאונן ומגיע לסיפוק עשרות פעמיים מאותה חויה,אבל אותו מקרה קרה לי מספר פעמיים בסטוצים נוספים,הייתי בלחץ בסטוץ ולא הייתי מגיע לפורקן אבל לאחר מכן בבית הייתי מגיע לפורקן מהמחשבה על החוויה. יש לציין שהשותפים רצו לעזור לי לגמור אבל ההרגשה היתה פשוט חוסר חשק,וסירבתי והייתי בורח מהדירה כאילו ביצעתי איזשהוא פשע.כבר חלפה שנה מאז קיימתי יחסים ואני פשוט מהסס וחושש שאולי אני טועה ואני לא הומו,או שזה משהו אחר..לא יודע. מה הבעיה אצלי?אשמח לשמוע דעתך.

14/10/2005 | 23:44 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יניב, אני מבין את המשאלה שלך לפרש את חוסר היכולת שלך להגיע לפורקן בחברת שותפיך המיניים כספק בדבר נטייתך המינית. המשאלה הזו מלווה אותך בעצם כל חייך ולכן גם דחית עוד ועוד את ההתנסות החד-מינית שלך. צר לי לאכזב אותך, אך אני לא חושב שהקושי לגמור בחברת שותפיך המיניים מעידה על כך שאינך הומו. היא מעידה על עכבות ניכרות הנובעות מבושה באותו מעמד ולמעשה מבטאת משאלה לא להיות שם. ואכן, "הראש" שלך לא נמצא שם, דבר שגורם לך קשיי ריכוז ועקב כך מונע ממך להגיע לאורגזמה בחברתם. לעומת זאת, כשאתה עם עצמך, המגעים האלה משמשים לך גירויים מיניים משמעותיים מאוד ואתה כן מצליח לגמור והרבה. לכן המלצתי היא לפנות למטפל גיי-פרנדלי שיעזור לך לקבל את עצמך ואז גם תוכל ליהנות יותר ולהגיע לאורגזמה בחברת שותפיך המיניים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים