בבקשה תעזרו לי!!

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

14/10/2005 | 14:32 | מאת: מתן

אני בן 16 ואני כמעט בטוח שאני הומו!! ואני לא רוצה להיות הומו מה אני יכול לעשות?? אני כבר משתגע!! אני לא יודע מה הזהות המינית שלי ואני לא רוצה להיות הומו!!! תעזרו לי בבקשה........

14/10/2005 | 23:38 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מתן, אתה, ללא ספק, עובר ייסורים קשים מאוד והייתי מציע לך להקל על עצמך ולפנות לאיש מקצוע מתחום בריאות הנפש כדי לשתף אדם מקצועי במה שעובר עליך. אני מבין את הצורך שלך להיות סטרייט כמו כולם וכמו רוב בני גילך שסובבים אותך, אך לא תמיד זה אפשרי וחיים כהומו אינם סוף העולם. כעת מאוד קשה לך, בין היתר משום שאני מניח שאינך מכיר הומואים אחרים ואתה מרגיש חריג מאוד בחברת בני גילך הסטרייטים. לכן המלצתי לך היא גם לפנות לאיש מקצוע גיי-פרנדלי, שיעזור לך לעבור את התקופה הקשה ולקבל את עצמך, וגם לפנות לאגודת ההומואים ולהצטרף לקבוצת תמיכה לבני נוער. אני משוכנע שכשתכיר הומואים בני גילך, לא תחוש כל כך בודד במערכה ותראה שהחיים כהומו אינם בהכרח מלאי סבל. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים