בעיה קשה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

14/10/2005 | 13:28 | מאת: רוי

אני נער בן 14 ואני מפנטז על גברים ואני ליפעמים מפנטז על נשים מה לעשות????

14/10/2005 | 23:32 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רוי, אני מבין את הצורך שלך בהגדרה לכאן או לכאן ומתאר לעצמי שהיית רוצה לקבל תשובה ודאית שאתה סטרייט. קשה להתנבא איזה צד יהיה שליט בחייך כשתהייה מבוגר יותר, אך בינתיים מה רע בלפנטז גם על גברים וגם על נשים? בסך הכול אתה יכול ליהנות משני העולמות, לא? בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים