אנייייי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

13/10/2005 | 08:22 | מאת: ?????

אני ילד בן 16 ואני לא יודע אם אני הומו דו ואולי סטרייט ואני לא יודע אך לומר להורים שלי!!! מה לעשות?

13/10/2005 | 09:26 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ?????, לא כל נער מתבגר בגילך היה בוחר במילה "ילד" כדי לתאר את עצמו ואני חושב שהבחירה הזו אינה מקרית. מותר לך לא לדעת עדיין מי אתה. אמנם אני מניח שהמשיכה לבנים קיימת, אחרת לא היית מגיע לפורום הזה, אך קשה עדיין לדעת אם זו תהייה המשיכה הבלעדית שלך. לכן הייתי מציע לך לחכות, לגדול, להתנסות ולהיות פתוח לחוויות, שיעזרו לך להגדיר את זהותך במשך השנים הקרובות. קשה יותר לייעץ לך לגבי שיתוף ההורים. אינני מכיר אותם ואינני מכיר את יחסיך איתם. יכול להיות שהם הורים פתוחים וליבראליים, שילוו אותך תוך כדי תמיכה בך, בתהליך החיפוש העצמי ויכול להיות שהם אנשים נוקשים ושמרניים, שייבהלו ויעשו הכול כדי לנסות ולהפוך אותך לסטרייט כבר עכשיו. כאן אתה באמת צריך להפעיל את חושיך, כי אתה מכיר אותם טוב יותר מכל אדם אחר. אם אתה חושב שלא תקבל מהם את מלוא התמיכה, כדאי לך אולי לשקול פנייה למקורות תמיכה אחרים כמו קבוצות תמיכה לנוער, הפועלות באגודת ההומוסקסואלים או "דלת פתוחה" של משרד החינוך, בו ניתן לקבל ייעוץ בלי להיחשף בזהותך האמיתית. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים