יש סיכוי?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

24/09/2009 | 18:44 | מאת: רוני

שלום דוקטור אם כרגע אני בבלבול זהות וחרדה רבה בנושא זה שאלתי היא אם יש מחקרים שמעידים על סיכויים לחזור מן הבלבול להיות סטרייט הוא בי או הומו ואם לא מהי דעתך שלך?

24/09/2009 | 19:05 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רוני, לא הבנתי מספיק טוב את מצבך. האם תוכל לפרט קצת יותר? האם אתה נמשך לגברים? האם גם לגברים וגם לנשים? בן כמה אתה? בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

24/09/2009 | 22:12 | מאת: רוני

אני מיצטער שלא הבנתה את שאלתי אני בן 17 ואני בבילבול קשה של זהות מינית. רציתי לדעת האם לפי דעתך אני יוכל לחזור להיות סטרייט כמו בעבר{נימשכתי רק לבנות}?כי כרגע אני נימשך לשני המינים. ושאלה נוספת האם יש סיכוי שאני ישאר דו מיני(ביסקסואל} או בכלל אני יהיה הומו?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים