מבחורה מבולבלת

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

10/10/2005 | 20:37 | מאת: tuly

לפני כשנה הכרתי בחור מקסים,הוא היה הומו.נהיינו ידידים טובים.קרה מצב שהוא יזם נשיקה ועכשיו אנחנו בוחנים סוג של קשר.הבחור כרגע עובר תהליך של להיות סטרייט לגמרי,אך עדיין יש לו משיכה למגע גברי(לא מין).אני מתחילה לפתח רגשות כלפיו.אני בחורה סטרייטית לגמרי,בגלל שהוא בחור טוב,מקסים,יש בינינו הבנה והרבה דברים משותפים וגם משיכה הייתי רוצה להיות איתו בכל המובנים.טוב לנו ביחד ואנחנו נהנים מאוד לבד.מה אתה מציע לי? להמשיך את הקשר כמו שהוא או לחפש גברים סטרייטים.ניסיתי לצאת לכמה דייטים אך הוא לא יוצא לי מהראש ואני לא רוצה אף אחד.תעזור לי בבקשה.

11/10/2005 | 15:52 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום טולי, אני חייב לציין שיש לי בעיה עם המשפט "הוא היה הומו". אני חושב שגם אם הבחור יקיים יחסי מין עם נשים, המשיכה לגברים והצורך במימושה תמיד יישארו ברקע ולכן לא הייתי ממליץ לך לקשור את גורלך בגורלו כבני-זוג. את יכולה להמשיך להיות, כמובן, ידידה אפלטונית טובה שלו, אך המלצתי היא לחפש לך בן זוג סטרייט. אמנם אני עובד עם זוגות שבהם הבעל הוא הומוסקסואל, ולפעמים בדיעבד אפשר להגיע לכל מיני הסדרי חיים לאחר שבני הזוג כבר חיו יחדיו שנים רבות. במקרה הזה, כשאת שואלת את השאלה מראש, לא הייתי ממליץ על כך. אם את מתקשה ליצור קשר רגשי עם בני זוג סטרייטים (ואכן, לעיתים קרובות הומואים יותר רגישים לצורכי נשים ויוצרים עימן שפה משותפת ביתר-קלות), אני ממליץ לך לפנות לייעוץ מקצועי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים