זרמים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

18/09/2009 | 14:51 | מאת: אלי

שלום כאשר אני רואה סרטים של הומואים אז יש לי זרמים אבל ממש לא עומד לי וכאשר אני נוגע באיבר המין אז כן עומד לי האם זה אומר שאני נימשך אליהם ובנוסף שאני רואה לסביות אז עומג לי מהי חחות דעתך?

20/09/2009 | 00:22 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אלי, כנראה אתה צעיר מאוד ובשלב זה לפחות אתה כנראה נמשך לשני המינים בצורה שונה. חכה בסבלנות. במשך הזמן הנטייה תתגבש בצורה ברורה יותר. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

20/09/2009 | 10:58 | מאת: אלי

אם יש לי זרמים זה אומר שאני נימשך ובנוסף זהקורה לי גם כאשר אין מיניות אבל יש משהו שמפחיד אותי לגבי הומוסקסואליות.התייעצתי אם בי והוא אמר שזה נורמלי לסטרייטים אבל רציתי את חוות דעתך מכיוון שפה הפורום מושקע ויותר רציני.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים