משיכה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

05/09/2009 | 11:49 | מאת: חסוי

שלום רציתי לדעת מהי משיכה איך מגדירים אותה ואם אני נימשך למישהו/מישהי מה אני אמור להרגיש חוץ ממשיכה מינית. שאלתי נובעת מזה שאני לא בדיוק יודע מה אני מרגיש למשל שאני רואה גבר בלי חולצה ?

05/09/2009 | 16:53 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום חסוי, אין מישהו שיודע יותר טוב ממך אם אתה נמשך לבנים אחרים או לא. יכול להיות שכרגע קשה לך להגדיר למי אתה נמשך ולכן אתה לא מרגיש את המשיכה. במצב כזה אין שום דבר שאתה או מישהו אחר יכול לעשות, אלא רק לחכות והזמן יעשה את שלו. הרגשות הנלווים למשיכה מינית הם בהחלט חלק חשוב, אך המשיכה הראשונית, ה"הידלקות" הראשונית, היא מינית והתשובה לשאלה אם אתה נדלק על בנים או בנות, היא זו שמגדירה את נטייתך המינית. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים