אני בבעיה כל כך חמורה!!

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

30/09/2005 | 16:50 | מאת: אביעד ביטון

אני בן 16 ואני לא יודע איך להגדיר את מצבי!! אני בבלבול עמוק!! אני לא יודע אם אני הומו או סטרייט מצד אחד אני נמשך לבנים.. אבל בתוך תוכי אני מרגיש שאני רוצה להמשך לבנות הבעיה שלי שאני לא רוצה להיות הומו ואני לא יודע מה אני? מצד אחר אני גם נמשך לבנות (מנסה) לא יודע לא יודע מה להגיד!!!!! מה לעשות!!!! תעזרו לייי תודה מראש...

30/09/2005 | 20:42 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

אביעד יקר, אני לא מאמין שיש מישהו שממש רוצה להיות הומו, בייחוד לא בגיל 16. זה גם לא עניין של בחירה, אבל בסופו של דבר, יש סגנונות חיים רבים שהומואים מאמצים לעצמם וכל אחד יכול לחיות בשלווה יחסית עם הסגנון שהכי מתאים לו. האם אתה באמת גם נמשך לבנות או שאתה נמשך רק לבנים ורוצה להימשך לבנות? זו שאלה חשובה מאוד. אם אתה לא מזהה כל משיכה לבנות, אז אתה זקוק לתמיכה שתעזור לך לקבל את עצמך כהומו. אם אתה נמשך לבנות, אפילו קצת, כדאי לך לנסות. אבל, חשוב שתכיר בעובדה שאתה עוד מאוד מאוד צעיר. תן לעצמך לגדול, לגשש, לנסות. אתה לא צריך להחליט שום דבר עכשיו. כשתגדל, אפילו קצת, נניח, כשתהייה בצבא, זה לא ייראה לך סוף העולם. בינתיים, אתה לא צריך לעשות שום דבר. אם בא לך לאונן ולפנטז על בנים, תעשה את זה בכייף. אף אחד לא יידע מזה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

12/10/2005 | 13:48 | מאת: איתן

אביעד: לוקח זמן להכיר בזה שאתה שונה, אבל לא כדאי לך לנסות דברים בכוח, משיכה היא עניין של זרימה. אם זה צרייך לקרות זה יקרה, ואם לא אז לא, ועדיין לא קרה שום דבר נורא! 10% מהאנשים בעולם נמצאים "בבעיה כל כך חמורה", ועוד 80% מזי-רעב, חיים תחת שילטון רודני, מחוסרי בית, וכיוב'. לקח לי גם הרבה שנים להכיר במי שאני, ועם הזמן אני רואה כמה שיש לי את החופש לחיות באיזה סגנון חיים שאני רוצה, ולא להיות כבול ל"מה נכון לי עכשיו", אלא למה טוב לי עכשיו! להיות הומו זה לא אומר להיות חלש, או עלה נידף, או מסכן, או אחד שנידון לחיות לבד כל חייו. אתה תהיה מי שתבחר להיות. שיהיה בהצלחה, ותזרום. איתן

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים