ביסקסואליות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

23/08/2009 | 05:11 | מאת: גלידה

שלום ד"ר רובינשטיין, בתוכנית "שעת נפש" ששודרה ב13.08 בגל"צ טען הפסיכיאטר ד"ר אילן רבינוביץ' כי כל ביסקסואל יעדיף לקחת איתו גבר על פני אישה לאי בודד לסקס פרוע. האם אתה מסכים עם הקביעה הזאת של ד"ר רבינוביץ'?

23/08/2009 | 09:36 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום גלידה, אני מתנגד להכללות לא מבוססות באשר הן. אמנם יש גברים ביסקסואלים רבים שנמשכים מינית יותר לגברים מאשר לנשים אך הקשר הרגשי שלהם עם נשים בכלל, ועם נשותיהם בפרט, הדוק יותר מאשר הקשר שהם יוצרים עם גברים. (אני משער שבהחלטה את מי לקחת לאי בודד מעורבים גם מרכיבים רגשיים, אם כי ברור לי שלא לכך התכוון ד"ר רבינוביץ'). הקביעה נשמעת לי בי-פובית (פחד מביסקסואליות) ודומה מאוד לבי-פוביה שיש להומוסקסואלים מביסקסואלים, הרואים בהם אנשים המדחיקים את משיכתם לגברים ולכן מקיימים יחסי מין גם עם נשים. קביעות כאלו מעידות על סובלנות נמוכה לעמימות ומחזקות את מצוקתם של ביסקסואלים ואת הצורך שלהם להחליט או שאני הומוסקסואל או שאני סטרייט בלי למזג בין שני העולמות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

24/08/2009 | 19:35 | מאת: גלידה

אני חושב בדיוק כמוך. חרה לי לשמוע את הד"ר רבינוביץ' אומר אתזה...

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים