שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

18/08/2009 | 16:11 | מאת: אדיר

שלום דוקטורס לגבי ההתלבטות שאתה אומר עוררות מינית למה את מתכוון? כאשר אני בודק את עצמי אז אני חושב על גבר מבחינה מינית ואין לי זיקפה וזה לא מגרה אותי ועל בת כן אבל כאשר אני חושב על גבר אין לי זיקפה אבל יש לי מין מכות קטנות כאלה על איבר המין {הרגשה פנימית לא חיצונית} האם זוהי העוררות המינית אני ממש חרד ונוסף במידה ואיני הומו רציתי לדעת לפי דעתך מתי זה יעבור לי כי אני ממש פוחד שאני שומע נגיד מצעד הגאווה עולה אצלי פחד וחרדה אדירים מתי זה יעבור לפי דעתך

18/08/2009 | 18:01 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אדיר, לפי תיאוריך, קיימות שתי אפשרויות: (א) אתה אכן חש עוררות מינית למראה גברים/בחורים, אך החרדה הנלווית לכך אינה מאפשרת זיקפה. (ב) לא קיימת כלל משיכה, אך קיימת פאניקה הומוסקסואלית והמחשבות החוזרות ונשנות על כך הן בגדר אובססיות ספציפיות לנושא זה. הדבר צריך להיבדק בתוך טיפול פסיכולוגי אינדיבידואלי, המאפשר בירור תוך כדי אינטראקציה ובכל מקרה אמור להפחית את החרדה עם או בלי טיפול תרופתי נלווה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

18/08/2009 | 19:47 | מאת: אדיר

קראתי את תשובתך תודה רבה במידה ואני רוצה להיפגש איתך בקשר לטיפול פסיכולוגי איך אני עושה את זה בתודה אדיר

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים