"לא חושב שנמשך אליך"

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

17/08/2009 | 00:26 | מאת: אלון

מישהו שהיה לי סטוץ איתו פעם, ויצא לי לדבר איתו השבוע במסנג'ר.. אמר לי שהוא לא נמשך אליי. אאוץ'. זה כואב. מילא אם הוא היה מעדן את זה קצת, או מנסח אחרת..

17/08/2009 | 10:45 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אלון, לצערנו, לא כל האנשים, ובעיקר לא כל הגברים, מתבטאים בצורה "מעודנת", בעיקר לא כשמדובר בקשרים בין גברים לבין עצמם. כדאי שתכין את עצמך לדברים בוטים מאלו שהחבר אמר לך. יחד עם זאת, אני משער (ותקן אותי אם אני טועה) שקדמה לכך איזו "שאלת קיטבג" מצדך, כמו אתה רוצה להיפגש? למה אנחנו לא נפגשים יותר? וכדומה. כשאתה שואל שאלות כאלה, אתה צריך לצפות לתשובה כנה ואני חושב שהתשובה שלו הייתה כנה, ישירה ולאו דווקא פוגעת, או לפחות לא מתוך כוונה לפגוע. לא כולם צריכים להימשך אליך, אך יהיו רבים שיימשכו ויהיו גם רבים שאתה לא תימשך אליהם ואולי ייפגעו ממך בשל כך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

19/08/2009 | 10:59 | מאת: אלון

כן אבל אני מרגיש שהרבה לא נמשכים אליי ולא רוצים להיפגש איתי יותר מפעם אחת. משהו בי דוחה אותם.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים