נשואה עם מאהבת

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

26/07/2009 | 15:10 | מאת: מיצי

שלום לך גידי. אני נשואה ואמא. לפני כ5 שנים חשתי צורך עצום בקשר עם אישה. טרחתי, חיפשתי ומצאתי.. מזה כמעט 3 שנים שיש לי מאהבת, אישה שגם לה משפחה משלה. יש בינינו קשר טוב, מיני וריגשי. הבעיה- בעלי, שיודע על הקשר הזה (מאחר ולא הייתי מסוגלת לשקר לו), מאוד סובל והדבר יוצר בינינו מתח גדול. חיינו התנהלו קודם על מי מנוחות, באהבה, אמון והערכה הדדית, וכעת יש כל הזמן מתח. הוא מקנא (לי ובי. היא צעירה ונאה ואני מניחה שגם הוא רוצה חוויה כזו...), כעוס ומתוסכל. אני מניחה שגם העובדה שהנכונות שלי לסקס איתו כמעט נעלמה, לא ממש מוסיפה.. יש תיקווה?! אציין כי אנחנו עדיין אוהבים (אני אוהבת אותו יותר מאשר אותה ורוצה לחיות איתו ולא איתה, אך נמשכת אליה ולא אליו...)

26/07/2009 | 16:19 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מיצי, אני מבין אותך ואני מבין גם אותו. ייתכן שאם הנכונות שלך לסקס איתו לא הייתה נפגעת, היה על מה לדבר. גם בכך אינני בטוח, משום שעצם הידיעה על קיומה של המאהבת פוגעת בבעלך קשות. אני חושב שכדאי לרגע לשים בצד את העובדה שמדובר בבת אותו מגדר. באותה מידה זה יכול היה להיות גם מאהב. האם את היית מסכימה שבעלך יפסיק לקיים איתך יחסים, יחזיק מאהבת וימשיך בנישואים איתך? אני לא שופט אותך על הרומן שאת מנהלת, בוודאי שלא על כך שזו אישה ולא גבר, אך יש כאן איזה כשל אמפאטי מאוד גדול שלך להיכנס לנעליו של בעלך. האינטרסים שלך ברורים: את צריכה ממנו אהבה וביטחון ומהמאהבת קשר פיזי. אך מה האינטרס שלו להסכים ממך. הוא לא מרגיש רצוי כגבר, הוא לא מקבל ממך מין הן כצורך ביולוגי והן כביטוי לאהבה. כצעד אחרון הייתי ממליץ לכם לפנות לטיפול זוגי עם אופציה לגישור בגירושין, כך שבמידה ותהייה פרידה, הדבר לא יפגע בילדים ויאפשר לכם לחיות בנפרד כחברים טובים עם כבוד הדדי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים