אני לא הבנתי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

26/06/2009 | 15:56 | מאת: אני שוב...

אני אמור ליהיות ביין שניי העולמות? אני פשוט מבולבל אני צריך שמישהו יבהיר לי כמה דברים... אני לא יודע עם כדיי לי לדבר על זה עם ההורים למרות שהוריי לא מתנגדים לזה! אני מפחד שעם אני הומו ולא יהיו לי ילדים... אני אוהב ילדים ותמיד רציתי ליהיות אבא! אני מדוכאה מכל העיניין הזה... אני תמיד הדחקתי את הרגשות שלי כלפיי גברים עד תחילת השנה שפשוט לא יכולתי...אני פשוט חולם על גברים אוהב גברים נמשך לגברים אבל נמשך גם לבנות אני לא יודע מה לעשות אני דיברתי רק עם ידידה שלי וגם זה במעורפל...

27/06/2009 | 11:22 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, נשמע שאתה מאוד מתייסר בשאלת הנטייה המינית שלך וזקוק להגדרות ברורות במקום שצריך לדעת דווקא להכיל את הערפול ולחיות עם הבלבול לפחות תקופה מסוימת או בשלב הקשה הזה של חייך. אני מרגיש שהתשובות שסיפקתי לך דרך הפורום לא עזרו ואולי אף תרמו לתחושת הבלבול ולהעלאת החרדה וממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי גיי-פרנדלי כדי לעבד מבחינה רגשית את הבלבול והערפול. אפשרות נוספת היא לפנות באופן אנונימי לארגון הנוער הגאה igy.co.il בו פועלים בהתנדבות חונכים ואנשי מקצוע, פועלת קבוצת תמיכה ויש גם אפשרות בשלב ראשון לקיים קשר באימייל עם חונך שעבר תהליך דומה. ואולי כדאי לעשות את שני הדברים במקביל, או לפחות מה שמרגיש לך נוח יותר מבין האפשרויות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

27/06/2009 | 11:41 | מאת: אני שוב...

אני רוצה להגיד לך שאני מאוד מאוד בטוח יותר(אני הייתי מדוכדך כבר תקופה מסויימת) אני רוצה לשאול שאלה עם לא משנה לך: עם אני רוצה אני יכול לפנות אליך אוד פעם??? כי עזרתה לי יותר! תודה תודה תודה תודה!!! ואני אעשה את מה שאמרתה לי וזהו! 1000 תודות!

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים