גידי תעזור לי בבקשה!

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

24/06/2009 | 23:38 | מאת: אני

אז הסיפור: אני בן 16 וחצי וההתפתחות המינית שלי התכילה בכיתה ו'! מהגן ועד כיתה ג' הייתי מתחפש לנשים! מכיתה ו' אני התכלתי להמשך גם לגברים וגם לנשים! היום המשיכה באה לידיי ביטויי שאני חולם על גברים ומפנטז על אוד כמה דברים! העיניין הוא שאני גם אוהב בנות אבל קצט פחות.......... אני גדלתי מגיל 5 עם אמא ולא עם אבא אז אוליי זה גם עושה משהו? תעזור לי בבקשה ואני אשמח גם עם תענה לי! אני

25/06/2009 | 11:34 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, בגיל 16 וחצי עדיין אינך צריך לקבל החלטות מחייבות באשר לבחירה "סופית" של בן או בת זוג. אמנם ההיסטוריה שלך אופיינית יותר להיסטוריה של הומוסקסואלים, אך כל עוד קיימת משיכה כלשהי לבנות (בהנחה שמדובר בעוררות מינית ולא רק בידידות), אפשר לנצלה ואפשר גם, בשלב מאוחר יותר, ליהנות משני העולמות: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=187 בסופו של דבר, המציאות חזקה יותר מכל גורם פסיכולוגי ותלוי מי יכבוש את לבך. על כל פנים, אין כל דחיפות לקבל "החלטה", אלא לאט-לאט להתחיל לנסות בשני הכיוונים ולקבל את התשובה מן המציאות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

26/06/2009 | 10:13 | מאת: אני

אני לא הבנתי... אני ביסקסואל??? אני לא יודע עם כדיי לי לצאת אכשיו מהארון או מאוחר יותר... בימים האחרונים אני ממש לא חשבתי על נשים אני חשבתי על גברים... אני מתוסכל מכל העיניין

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים