זהות מינית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

22/09/2005 | 10:32 | מאת: סיסי

כבר סיפרתי בעבר על משיכתי לבנות מיני בעיקר למספר חברותי. כמו כן סיפרתי שהצלחתי לדכא את משיכתי כי הרי אף אחת מבין הבנות שאני נמשכת אליהן לא נמשכת לבנות מינה כך שודאי שאין לי שום סיכוי. כמו כן גם לא רציתי לקלקל את הקשר הטוב שיש לנו כחברות בלבד. כך אני חיה נפלא עד היום. בחודש ספטמבר, בתחילת שנת הלימודים הכרתי את הגננת של הבן שלי בתחום החינוך המיוחד. קשה לי לתאר זאת במילים בחורה נפלאה, יפה, חברותית, חייכנית נראית נפלאאאא ואני לא מפסיקה לחשוב עליה. שוב אני יודעת שאין שום סיכוי מכל הסיבות האפשריות: גננת של הילד, אישה נשואה, בטוח לא דו מינית, למה שתסתכל עלי בכלל....ועוד אלף סיבות ולכן כמובן איני מראה דבר ולא חצי דבר ממחשבותי כלפיה וממשיכתי אליה. אשמח לקבל עידוד על מנת שאוכל להוציא אותה מראשי בתחום המיני. תודה

22/09/2005 | 12:52 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום סיסי, אני לא חושב שהתסכול שלך נובע מההבדלים בנטיות המיניות שלך, של הגננת של הבן ושל חברותייך. גם אם לא היית נמשכת לנשים, היית יכולה להיתקל בכל מיני גברים אטרקטיביים ונסיבות החיים היו מונעות ממך לממש את משיכתך (למשל, העובדה שאת נשואה והם נשואים). אנחנו נדרשים לוותר על סיפוק היצר שלנו עם כל מיני אובייקטים, ללא קשר לנטייה המינית. לצורך העניין, נראה לי שדי בעובדה שמדובר בגננת של הבן שלך וגם אם היא הייתה נמשכת אלייך, קשר מיני ביניכן לא היה רצוי. אין כל דרך לדכא את משיכתך המינית אליה, אך בהחלט יש להשליט את ביקורת המציאות שלך כאדם בוגר על התשוקה. טיפ: הוסיפי אותה לרשימת הנשים שאת מפנטזת עליהן כשאת מאוננת. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

22/09/2005 | 15:47 | מאת: סיסי

לד"ר רובינשטיין, תודה רבה על היעוץ.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים