קושי פסיכולוגי בסקס

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

20/06/2009 | 10:32 | מאת: אור

אהלן קוראים לי אור אני בן 21 מתל אביב וכבר לא מעט זמן בסקס אני פשוט לא מצליח לגמור.. היכולת שלי לגמור בסקס תלויה נטו בבן זוג. עם 90 אחוז מהפרטנרים אני פשוט לא מצליח לגמור. כמובן שלבד אין לי שום בעיה לגמור. הבעיה הזאת מקשה על חיי המין שלי והיא מקור רב למבוכה... איך אני מטפל בזה?

20/06/2009 | 21:03 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אור, אם הקושי אינו קיים כשאתה לבד וכשאתה עם 10% מהפרטנרים לסקס, ברור שהבעיה פסיכולוגית. אני הייתי מנסה לברר בשלב ראשון מה מאפיין את אותם 90% שאיתם אתה לא מצליח לגמור לעומת ה-10% שאיתם אתה כן מצליח. הקושי לגמור יכול לנבוע מקשיי ריכוז שמקורם בחרדה או מחוסר משיכה מספקת. צריך להבחין בין שני המצבים ולראות מה ההבדל בין המצבים בהם אתה גומר ובין אלה שבהם אינך מצליח לגמור. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים