סרוגייט

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

11/06/2009 | 11:25 | מאת: נעמי

בוקר טוב, אני בחורה צעירה שנמשכת ל-2 בצדדים. האם טיפול סרוגייט יכול להועיל לי? (יש לציין שעברתי דברים עם גופי/כשהייתי קטנה) האם מגע עם גבר (סרוגייט) יכול להועיל- לי להחליט? (אגב אני שייכת למגזר דתי - לא חרדי אלא סרוג) מה דעתך? תודה ויום טוב

11/06/2009 | 12:50 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום נעמי, לדעתי, טיפול סקסולוגי בעזרת סרוגייט בהחלט אינו מתאים לקושי שאת מתארת. סרוגייט הוא בן-זוגי חלופי למקרים שבהם יש הפרעה בתפקוד המיני (למשל, וגיניזמוס אצל נשים) ואין בסביבה בן-זוג שעימו ניתן לפנות לטיפול אצל סקסולוג ולקבל הדרכה. את מציינת התלבטות והטיפול המתאים הוא טיפול פסיכולוגי, בעיקר בהתחשב במה שאת רומזת עליו בקטע של התקיפה/התעללות/ניצול מיני. הטיפול חייב להיות מאוד עדין, סולידי וקונבנציונאלי, בלי גימיקים ובלי קיצורי-דרך.אולי עדיף לשקול פנייה לפסיכולוגית, ואפילו לפסיכולוגית מסורתית או דתית לייט. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.giditherapy.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים