לא מבין למה זה קורה לי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

31/05/2009 | 21:08 | מאת: מבולבל

שלום, אני תמיד נמשכתי לנשים ותמיד שאני יוצא אני נמשך לנשים ולא לגברים, הן מושכות את תשומת ליבי מאוד ואני רוצה להיות איתם, על גברים יוצא לי להסתכל ככה בלי שאני רוצה מידי פעם ביום יום אבל בסך הכול נשים מעניינות אותי הרבה יותר, והבעיה היא שאני מאוננן גברים עושים לי את זה יותר! איך זה יכול להיות?? אני מתעניין בנשים אבל שאני מאוננן זה כמעט תמיד על גברים נאבקים! זה עושה לי את זה יותר! למה זה קורה לי שגברים מעוררים אותי מינית יותר שאני מאוננן?? האם נדמה לי ואני לא באמת נמשך לנשים?? אני מרגיש שאני כבר לא יודע מה זה משיכה מינית, אתה יכול לעשות לי קצת סדר?? אני לא מכחיש שאני לא סטרייט גמור.. אני זורם איתך שרובנו דומיניים בפוטנציאל..אבל אתה יכול לעשות סדר איך יכול להיות שנשים מושכות אותי(או שנדמה לי ) מאוד במועדונים אבל גברים בפנטזיות שלי נאבקים מגרים אותי יותר??(אפילו יותר מנשים נאבקות). תודה מראש על התשובה.

31/05/2009 | 21:57 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מבולבל, אני חושש שבמקרה הספציפי הזה יהיה זה חסר אחריות מקצועית מצידי לייעץ לך משהו מעל גבי הפורום. אני רק יכול לומר שפנטזיות מטיבות לבטא את הדחפים הלא מודעים שלנו, הואיל והן מושפעות פחות ע"י אילוצי המציאות. דבר נוסף שכדאי לשים לב אליו הוא הקשר ההדוק בין מיניות ותוקפנות הן בין גברים והן בין נשים. אתה כותב "אפילו יותר מנשים נאבקות", כאילו ברור שההיאבקות צריכה להיות שם כדי לגרות אותך מינית וזאת ללא קשר למין האובייקט. בקיצור, אני לא רוצה להוסיף לבלבול שלך וממליץ לך ללבן את הנושא בטיפול בגישה פסיכודינאמית. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co..il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים