בעית זהות קשה....

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

24/05/2009 | 01:00 | מאת: פז

שלום רב, אני נער בן 16. מגיל 11 התחלתי להתעניין בבנים ובדיוק באותה שנה גם אהבתי מישהי בכיתתי, אהבה חזקה, אהבה באמת אמיתית למרות הגיל הצעיר. מאז אני שקוע בתסבוכת: מבחינה גופנית, אני נמשך לבנים (זיקפה) אבל מבחינה של הנפש אני לא אוהב את זה, אני אל רוצה את זה.... יש לך פיתרון? ניסיתי כבר לקבל את זה.. ניסיתי לאבחן את זה בפני עצמי.. לא דיברתי על זה אם אף אחד ואני גם לא יעשה את זה....אני מפחד מדי... אני משתגע... כל פעם שאני מתחיל לחשוב על הקטע המיני כלפי בנים אני שוקע בדיכאון.. ואני לא יקבל את זה.. אני פשוט...נגעל.... בבקשה תעזור, אני נואש..תודה רבה

24/05/2009 | 21:26 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לפז היקר, גיל 16 הוא גיל מלא ייסורים לכל נער מתגבר, קל וחומר לגבי מתבגר הומוסקסואל. אתה מתאר בצורה נוגעת ללב את הבדידות שלך כהומוסקסואל בתוך סביבה סטרייטית, ללא אפשרות לחלוק את לבטיך, פחדיך וחששותיך. הומוסקסואלים רבים יוצרים קשרים רגשיים טובים יותר עם בנות, כמו האהבה שהייתה לך בגיל 11, אך המשיכה המינית שלהם, העוררות המינית, מתרחשת בתגובה לבנים. אתה מבוהל מאוד ונגעל מהמחשבה על יחסי מין עם גברים, משום שגדלת, כמו כולנו, בחברה סטרייטית שמגלה יחס עוין להומוסקסואלים ולא ראית הומוסקסואלים בסביבתך. במשך השנים חלק גדול מההומוסקסואלים מוצאים קשר של אהבה עם גבר, קשר המשלב את המשיכה המינית עם קשר רגשי. אבל בינתיים, בדיוק עבור נערים בגילך פועלות קבוצות תמיכה בארגון הנוער הגאה. הקבוצות מופעלות ברגישות רבה ע"י מתנדבים שמודרכים ע"י אנשי מקצוע ויש גם אפשרות להיעזר באופן אנונימי, מבלי להזדהות ומבלי להגיע למקום המפגש, דרך האינטרנט בשלב ראשון. ישנה גם אפשרות להצמיד לך מתנדב שלא תצטרך אפילו להיפגש איתו אלא תוכל לפנות אליו במייל בכל בעיה שמציקה לך. כתובת האתר: igy.co.il . בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

24/05/2009 | 23:27 | מאת: פז

תודה רבה !

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים