נראה לי שאני מכור

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

22/05/2009 | 10:34 | מאת: אסי

שנים אחרונות, אני נכנס הרבה לאתרים של פורנו, רואה הרבה סרטונים, מתגרה, כמובן מכניס לי לראש שככה סקס צריך להיראות - קר, נקי, הגברים צריכים להיות חטובים וחלקים וכו'.. אני גם נכנס הרבה לצ'טים, מחפש סטוצים, הולך לגן הרכבת וכו'.. אולי זה תירוץ, אולי זה מסווה למשהו אחר שאני מחפש.. מה אתה חושב?

24/05/2009 | 19:27 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אסי, אני נותן הרבה קרדיט למטופלים שלי, כך שאם אתה עצמך מרגיש שהפעילויות הללו הן מסווה למשהו אחר שאתה מחפש, אתה בוודאי יודע, טוב ממני, על מה אתה מדבר. אינני יודע בן כמה אתה, אך אם אתה צעיר, אני סבור שתקופת המין המזדמן חשובה בהתפתחות. ראיתי לא מעט צעירים שהחלו קשרים בגיל מוקדם וכעבור זמן קצר חיפשו ריגושים מחוץ לקשר. כאמור, אינני מכיר אותך ויש לבדוק כל מקרה לגופו, אבל באופן כללי אינני רואה כל פסול פסיכולוגי במה שאתה עושה. גם בעניין סרטי הפורנו נשמע שאתה מודע היטב להבדל בין יחסי המין שאתה רואה שם ובין יחסי מין במציאות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים