התלהבות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

21/05/2009 | 16:24 | מאת: .

הי שלום , רציתי לדעת מדוע אנשים מתלהבים מקשר בין בנות? כלומר למה נדלקים מזה הרבה אנשים? האם זה לא נותן יותר לגיטימציה לקשר בין בנות? וקשר בין בנים תמיד נגעלים ממנו? פורום חשוב...תודה.

21/05/2009 | 20:03 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, אני לא מבין בדיוק למה את מתכוונת. האם השאלה היא מדוע גברים מתגרים מנשים מתעלסות? לא ברור גם מי נגעל ממי. תהיי יותר ספציפית. הנושא מעניין. בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

21/05/2009 | 20:14 | מאת: /

שלום ד"ר גידי! שאלתי היא כזו: שמתי לב לכך שנותנים בחברה - יותר לגיטמציה לקשר לסבי מאשר להומואים. וגם בתקשורת יש יותר קשרים בין בנות , ולצד של הבנים יש יותר - אנטי כזה - שהומואים זה מעורר גועל וכ"ו.. שמתי לב לעניין זה גם בפורומים , וגם בכלל - הומו זה קללה.. ולסבית -זה לא ברכה אבל יש יותר סלחנות , וגם לעיתים יותר משיכה של החברה לקשר בין נשים.. כאילו זה יותר יפה יותר אסטתי ... מקווה שהסברתי את עצמי טוב.. כוונתי היא בעיקר לחברה . וניתן לראות את זה גם בחו"ל.. מה בעצם יש בקשר של בנות שיותר סוחף אנשים . ואצל גברים מעורר סוג של גועל. מחכה לתשובתך..

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים